Reprezentacja 2012

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Reprezentacja 2012

Postprzez KULTowyTOMASZ » 9 wrz 2013, o 10:42

Dla nich to powinni wymyślić 8 dzień tygodnia może wtedy byłby dzień dla każdego z nich bo inaczej to te gwiazdki w reprezentacji to tylko na pensyjki patrzą . :|
Staszewski Kazimierz ! Nie rusz Kazika , bo zginiesz !

Obrazek
https://www.last.fm/pl/user/ToksycznyTomasz

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 9 wrz 2013, o 18:30

Popatrzcie - a nie mówiłem?

Parę dni temu w wątku Liga Majstrów pisałem o naszych piłkarzach, którzy przyjeżdżają do Polski i natychmiast zaczynają nawijać tutejsze kocopały.
I proszę, nieoceniony Jakub Błaszczykowski się odezwał:
Wciąż mamy niewielką szansę na awans

Obezwładniające to jest, bez kitu. Niech oni już naprawdę wracają do tej Bundesligi, to przynajmniej będzie można obejrzeć co tydzień Błaszczykowskiego, jak świetnie gra, zamiast słuchać pierdoł, które opowiada.

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 10 wrz 2013, o 11:24

A tu jeszcze najlepszy z nich wszystkich - treneiro Waldemar Fornalik:

Jeśli zagramy na swoim dobrym normalnym poziomie, wygramy z San Marino.

We wtorkowym meczu interesują mnie tylko trzy punkty i musimy zrobić wszystko, aby je wywalczyć
- thank you, Captain Obvious!

To jest naprawdę nieźle zorganizowana drużyna, która do stanu 0:0 potrafi się skutecznie bronić. Dlatego chcemy szybko uzyskać prowadzenie, bo to wprowadzi w nasze szeregi więcej spokoju i pewności siebie. - o proszę - to jest właśnie klasyczna bzdura rodem z piłko-polo: "jak szybko strzelimy bramkę, to nam się będzie łatwiej grać".

Musimy jednak pamiętać o tym, że rywale potrafią wyprowadzać groźne kontry. - kurwa, ten gość mówi to o drużynie z bilansem bramkowym 0-38? Czy on się asekuruje na wypadek, gdyby jego Orły dostały znowu w dupala?

Postprzez Jaaasiek » 10 wrz 2013, o 12:01

Tylko, Łosiu, co miał Kuba powiedzieć? Pojedziemy z nimi jak z Pasikurowicami Śląskimi i wygramy 10:0? Wtedy jeszcze więcej ludzi by piało, że jest arogancki i brakuje mu pokory. Łatwo się mówi sprzed monitora, niestety, wiem to z autopsji.
Obrazek

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 10 wrz 2013, o 12:22

Jaaasiek napisał(a):Tylko, Łosiu, co miał Kuba powiedzieć? Pojedziemy z nimi jak z Pasikurowicami Śląskimi i wygramy 10:0? Wtedy jeszcze więcej ludzi by piało, że jest arogancki i brakuje mu pokory. Łatwo się mówi sprzed monitora, niestety, wiem to z autopsji.

Ale on ma najpierw grać, a potem ew. coś mówić!
Czy w Dortmundzie kogoś interesuje, co Jakub Błaszczykowski ma do powiedzenia, kiedy gra albo kiedy siedzi na ławce? Po prostu wychodzi i ma zasuwać od szesnastki do szesnastki. A jak nie wychodzi, to jest jasne, że to decyzja trenera i finito.
Dziennikarz ma napisać dobry tekst, murarz ma murować, a elektryk ma naprawić gniazdko. Ciebie, jako odbiorcę, interesuje tylko to, co dostajesz na końcu. Nie chcesz słuchać pieprzenia o tym, czemu tym razem znów się nie udało i że następnym razem będzie lepiej na pewno, bo trzeba wierzyć, że będzie lepiej i że tym razem Twój elektryk, murarz, szewc i pani z warzywniaka da z siebie wszystko.

Co nam przychodzi z jego pierdolenia czy z pierdolenia Fornalika o tym, że pojadą do San Marino i dadzą z siebie wszystko?

A jak znów nie dadzą, tylko groźni rywale z San Marino wyprowadzą jedną decydującą kontrę, to co?
Wyjdzie pan kapitan i powie: "sorry, kłamaliśmy"?
Albo wyjdzie Fornalik i powie: "no przecież zapowiadałem, że to groźna drużyna i dobre robi kontry"? :lol:
Naprawdę, są jakieś granice kpiny z ludzi.

Postprzez Jaaasiek » 10 wrz 2013, o 12:55

No ok, ale jeśli mu dziennikarz zadał pytanie z tym związane to chyba powinien na nie odpowiedzieć. Nie będzie przecież opowiadał jak wyciskał sobie pryszcza podczas ostatniego pobytu w jacuzzi. Skoro go pytają, jako, kapitana czy widzi szanse na awans i jakie założenia na następny mecz to nie widzę nic takiego strasznego w jego odpowiedzi. Uważam, że zbyt emocjonalnie podszedłeś Łosiu drogi do tego :)

Chyba, że zakażemy dziennikarzom zadawania im takich pytań.

A gdyby Fornalik lub Kuba powiedzieli "wpierdoliliśmy z kretesem, nie chce nam się nawet na to klepisko do SM jechać, Anglicy i Ukraińcy nas rozjadą, w ogóle to mam dziwne pieczenie między palcami od rana i nie działa mi trójkąt w padzie do PS3" to byłoby to samobójstwo PR-owe :) Trener i kapitan muszą jeszcze jakoś motywować kadrę, o ile Fornalik to słabo robi to Kuba już rozsądniej, powiedział że nie zależy już tylko od nich ;) No i szacunek przeciwnikowi się należy zawsze, choćby to były Wyspy Samoa.
Obrazek

Postprzez k@zelot » 10 wrz 2013, o 18:28

Ciekawe czy dzisiaj wygrać im się uda???
Oglądasz się na innych, o sobie nic nie wiesz
Ile dałeś światu, ile wziąłeś dla siebie?
Zadajesz pytania: po co, komu i dlaczego?
Co zrobiłeś dobrego dla człowieka drugiego?
BO JA MAM TO
CZEGO TY NIGDY NIE BĘDZIESZ MIEĆ
CHOCIAŻ BARDZO TEGO PRAGNIESZ
...

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 10 wrz 2013, o 18:49

Jaaasiek napisał(a):No ok, ale jeśli mu dziennikarz zadał pytanie z tym związane to chyba powinien na nie odpowiedzieć. Nie będzie przecież opowiadał jak wyciskał sobie pryszcza podczas ostatniego pobytu w jacuzzi. Skoro go pytają, jako, kapitana czy widzi szanse na awans i jakie założenia na następny mecz to nie widzę nic takiego strasznego w jego odpowiedzi. Uważam, że zbyt emocjonalnie podszedłeś Łosiu drogi do tego :)

Chyba, że zakażemy dziennikarzom zadawania im takich pytań.

Po prostu mnie wkurwia słuchanie tego samego gadania od 20 lat (z incydentalnymi przerwami).
Dojrzewają kolejne pokolenia piłkarzy, którzy się tym pierdoleniem zarażają i traktują je jako usprawiedliwienie dla swoich porażek.

Jaaasiek napisał(a):A gdyby Fornalik lub Kuba powiedzieli "wpierdoliliśmy z kretesem, nie chce nam się nawet na to klepisko do SM jechać, Anglicy i Ukraińcy nas rozjadą, w ogóle to mam dziwne pieczenie między palcami od rana i nie działa mi trójkąt w padzie do PS3" to byłoby to samobójstwo PR-owe :) Trener i kapitan muszą jeszcze jakoś motywować kadrę, o ile Fornalik to słabo robi to Kuba już rozsądniej, powiedział że nie zależy już tylko od nich ;)

Facet przez ponad rok trenowania reprezentacji nie powiedział absolutnie niczego wartego zauważenia, a cóż dopiero: wartego refleksji. A nie zakładam, że niektóre swoje szczególnie głębokie przemyślenia ukrywa przed dziennikarzami. Jak u każdego z nas: to, co i jak ktoś mówi, zdradza na ogół to, co i jak myśli. Jak rozumuje, jakie wnioski wyciąga itd.
No więc jeśli trener wygłasza komunały i bzdury, a do tego nie ma żadnych wyników, to jest to najważniejsza informacja o tym, co to za trener.
Dla mnie on naprawdę nie musi nic mówić. Niech się do dymisji poda - będzie to bardziej wymowne niż jakiekolwiek jego pierdolenie na jakikolwiek temat związany z piłką nożną.

Postprzez uve » 10 wrz 2013, o 19:21

CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Facet przez ponad rok trenowania reprezentacji nie powiedział absolutnie niczego wartego zauważenia, a cóż dopiero: wartego refleksji. A nie zakładam, że niektóre swoje szczególnie głębokie przemyślenia ukrywa przed dziennikarzami. Jak u każdego z nas: to, co i jak ktoś mówi, zdradza na ogół to, co i jak myśli. Jak rozumuje, jakie wnioski wyciąga itd.
No więc jeśli trener wygłasza komunały i bzdury, a do tego nie ma żadnych wyników, to jest to najważniejsza informacja o tym, co to za trener.
Dla mnie on naprawdę nie musi nic mówić. Niech się do dymisji poda - będzie to bardziej wymowne niż jakiekolwiek jego pierdolenie na jakikolwiek temat związany z piłką nożną.

Do dymisji raczej się nie poda, czego poparciem była ostatnia wypowiedź zaraz po meczu. Co jak co, ale to sobie bardzo dobrze z tego meczu zapamiętałem.
Padło pytanie od dziennikarza, które mniej więcej brzmiało "co teraz po tej porażce". Na to trener Fornalik, bez chwili zastanowienia, odpowiada w stylu, że "on ma kontrakt do wypełnienia, który zamierza wypełnić". Tak mnie to uderzyło, bo, według mnie, słychać było w tej wypowiedzi, że jego gówno obchodzi co się dzieje wokół i najważniejsze jest to, że ma ważny kontrakt, który zamierza wypełnić i regularnie czekać na przelew po 10-tym na koncie.

Postprzez uve » 10 wrz 2013, o 19:30

Przepraszam za posta pod postem, ale fajny gif (przynajmniej dla mnie), chociaż nic nie wnosi do dyskusji ;)
Obrazek

Postprzez Granik » 10 wrz 2013, o 19:54

Jaaasiek napisał(a):A gdyby Fornalik lub Kuba powiedzieli "wpierdoliliśmy z kretesem, nie chce nam się nawet na to klepisko do SM jechać, Anglicy i Ukraińcy nas rozjadą, w ogóle to mam dziwne pieczenie między palcami od rana i nie działa mi trójkąt w padzie do PS3" to byłoby to samobójstwo PR-owe :)

hahahahaha mistrz! :lol:

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 10 wrz 2013, o 20:59

"Sebastian! Jak ci kurwa zapierdolę!" - proroczy mem...

Postprzez Jedras » 10 wrz 2013, o 21:02

Brożek jest cienki jak dupa węża i nawet z San Marino nie daje rady;)

Postprzez Bullet » 10 wrz 2013, o 21:09

San Marino strzeliło nam gola! Ale jaja... :D Fornalik chyba jednak miał jakieś przeczucia, gdy mówił o tych groźnych kontrach ze strony San Marino. :lol:
2003-10-17/2004-05-02/2004|KULT:142|03/2018-11-04/2018-11-16
2004-01-15/2009-02-14/2009-| KNŻ:25 |15/2015-02-22/2015-02-26
2008-02-02/2008-04-19/2008|L DÓPA:11 |/2013-04-20/2014-05-11
2007-05-18/2007-|KAZIK & BULDOG/BULDOG:23 |-03/2014-03-30

Postprzez Granik » 10 wrz 2013, o 21:22

Tak się tworzy historię! Historię San Marino ofc ;P

Postprzez uve » 11 wrz 2013, o 10:08

Przed meczem, niestety nie w zakładzie bukmacherskim, kumpel obstawił dokładnie taki wynik 5:1

Postprzez k@zelot » 15 wrz 2013, o 09:00

Granik napisał(a):Tak się tworzy historię! Historię San Marino ofc ;P

:D
Oglądasz się na innych, o sobie nic nie wiesz
Ile dałeś światu, ile wziąłeś dla siebie?
Zadajesz pytania: po co, komu i dlaczego?
Co zrobiłeś dobrego dla człowieka drugiego?
BO JA MAM TO
CZEGO TY NIGDY NIE BĘDZIESZ MIEĆ
CHOCIAŻ BARDZO TEGO PRAGNIESZ
...

Postprzez Łukasz_eM » 10 paź 2013, o 13:00

Miałem bardzo dziwny sen, że pokonaliśmy Ukrainę 2:1...

:lol:

Postprzez Jedras » 10 paź 2013, o 18:33

Tak się składa, że jutro o 20.50 na Planete jest film biograficzny o Lemmy'im:) także nie będę musiał oglądać tego żałosnego spektaklu z naszą reprezentacją w roli głównej. No bo jakby filmu nie było to pewnie bym oblookał i się irytował, a tak miło spędze sobie wieczór;)

Postprzez slaw » 10 paź 2013, o 23:14

Jeszcze Polska będzie mistrzem Polski!

Postprzez Marian Bączek » 11 paź 2013, o 08:54

Cisnę dzisiaj grubą kasę na Polaków u buka. Miałem sen.

Poza tym trener Fornalik słucha Marillion z Fishem.

Czy ktoś na forum czuje tak samo jak ja, że dzisiaj Polacy zaskoczą?

Postprzez Jaaasiek » 11 paź 2013, o 13:25

Na Polskę w bet-at-home.com kurs 4,5 ale co tam, postawiło się 40 zł :D Zawsze ostatnie kolejki obfitują w niespodzianki :)
Obrazek

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 11 paź 2013, o 17:58

Ogłaszam szybki dwugodzinny konkurs.

Pytanie:
jakie będzie najbardziej obezwładniające usprawiedliwienie przegranych eliminacji, jakie Polacy wygłoszą po dzisiejszym meczu?
Oczywiście mogłoby być inne pytanie: kto się będzie najbardziej obezwładniająco usprawiedliwiać - ale to by było za łatwe ;-)

Ten, kto najtrafniej przewidzi, ma u mnie piwo przy najbliższej okazji - i obiecuję, że nie zostanie przy tym pożarty!
(to ważne zastrzeżenie, bo już kilka osób z forum mi zarzucało, że zjadam ludzi).

Postprzez Łukasz_eM » 11 paź 2013, o 18:27

Ja miałem sen, Marian też miał, Jaaasiek postawił cztery dychy, no nie ma bata, musimy to wygrać... :P

A tak poważnie, to:
"Daliśmy z siebie wszystko, ale Ukraińcy byli lepsi" ; )

Postprzez sem » 11 paź 2013, o 19:27

Łukasz_eM napisał(a):A tak poważnie, to:
"Daliśmy z siebie wszystko, ale Ukraińcy byli lepsi" ; )

+1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FORUM