Jaaasiek napisał(a):Tylko, Łosiu, co miał Kuba powiedzieć? Pojedziemy z nimi jak z Pasikurowicami Śląskimi i wygramy 10:0? Wtedy jeszcze więcej ludzi by piało, że jest arogancki i brakuje mu pokory. Łatwo się mówi sprzed monitora, niestety, wiem to z autopsji.
Jaaasiek napisał(a):No ok, ale jeśli mu dziennikarz zadał pytanie z tym związane to chyba powinien na nie odpowiedzieć. Nie będzie przecież opowiadał jak wyciskał sobie pryszcza podczas ostatniego pobytu w jacuzzi. Skoro go pytają, jako, kapitana czy widzi szanse na awans i jakie założenia na następny mecz to nie widzę nic takiego strasznego w jego odpowiedzi. Uważam, że zbyt emocjonalnie podszedłeś Łosiu drogi do tego
Chyba, że zakażemy dziennikarzom zadawania im takich pytań.
Jaaasiek napisał(a):A gdyby Fornalik lub Kuba powiedzieli "wpierdoliliśmy z kretesem, nie chce nam się nawet na to klepisko do SM jechać, Anglicy i Ukraińcy nas rozjadą, w ogóle to mam dziwne pieczenie między palcami od rana i nie działa mi trójkąt w padzie do PS3" to byłoby to samobójstwo PR-oweTrener i kapitan muszą jeszcze jakoś motywować kadrę, o ile Fornalik to słabo robi to Kuba już rozsądniej, powiedział że nie zależy już tylko od nich
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Facet przez ponad rok trenowania reprezentacji nie powiedział absolutnie niczego wartego zauważenia, a cóż dopiero: wartego refleksji. A nie zakładam, że niektóre swoje szczególnie głębokie przemyślenia ukrywa przed dziennikarzami. Jak u każdego z nas: to, co i jak ktoś mówi, zdradza na ogół to, co i jak myśli. Jak rozumuje, jakie wnioski wyciąga itd.
No więc jeśli trener wygłasza komunały i bzdury, a do tego nie ma żadnych wyników, to jest to najważniejsza informacja o tym, co to za trener.
Dla mnie on naprawdę nie musi nic mówić. Niech się do dymisji poda - będzie to bardziej wymowne niż jakiekolwiek jego pierdolenie na jakikolwiek temat związany z piłką nożną.
Jaaasiek napisał(a):A gdyby Fornalik lub Kuba powiedzieli "wpierdoliliśmy z kretesem, nie chce nam się nawet na to klepisko do SM jechać, Anglicy i Ukraińcy nas rozjadą, w ogóle to mam dziwne pieczenie między palcami od rana i nie działa mi trójkąt w padzie do PS3" to byłoby to samobójstwo PR-owe![]()
Granik napisał(a):Tak się tworzy historię! Historię San Marino ofc ;P
Łukasz_eM napisał(a):A tak poważnie, to:
"Daliśmy z siebie wszystko, ale Ukraińcy byli lepsi" ; )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 40 gości