wójek napisał(a):Dzwoni facet do publicznej przychodni:
- Dzień dobry, na kiedy mogę się zapisać do okulisty?
- Za cztery lata.
- Ale za cztery lata rano czy po południu?
- Panie, przecież to za cztery lata, dlaczego już teraz chce Pan wiedzieć czy to będzie rano czy po południu?
- No bo za cztery lata rano mam wizytę u ortopedy.
Jaaasiek napisał(a):- Co ma 15 nóg, 12 rąk i 3 głowy?
- Meta maratonu w Bostonie.
gad napisał(a):Jaaasiek napisał(a):- Co ma 15 nóg, 12 rąk i 3 głowy?
Ktoś musi Ci to powiedzieć: nie fajnie jest się śmiać z ludzkiej tragedii. Serio. Jakbyś tego nie tłumaczył, to śmianie się ze śmierci człowieka jest mało okej. Czy mówimy o holokauście, czy o tragedii smoleńskiej, czy o zamachach w USA.
Jedras napisał(a):gad napisał(a):Jaaasiek napisał(a):- Co ma 15 nóg, 12 rąk i 3 głowy?
Ktoś musi Ci to powiedzieć: nie fajnie jest się śmiać z ludzkiej tragedii. Serio. Jakbyś tego nie tłumaczył, to śmianie się ze śmierci człowieka jest mało okej. Czy mówimy o holokauście, czy o tragedii smoleńskiej, czy o zamachach w USA.
No ale jak sama nazwa wątku wskazuje wrzucamy tu kwasy a powyższy dowcip idealnie spełnia kryteria kwsau:P
Olejnik też poleciała kwasem na swoim fejsie:
"Dwa wybuchy-w Bostonie,nie w Smoleńsku".
Jaaasiek napisał(a):- Co robi worek gdy jest zmęczony?
- ŚpiWór
sem napisał(a):Jaaasiek napisał(a):- Co robi worek gdy jest zmęczony?
- ŚpiWór
Śpiwór? Na maratonie? Bez sensu.
Jaaasiek napisał(a):Przepraszam za obrazę uczuć narodowych, papieża i wyznawców Latającego Potwora Spaghetti. Przepraszam za ten wątek. I za holokaust też.
gad napisał(a):Jaaasiek napisał(a):Przepraszam za obrazę uczuć narodowych, papieża i wyznawców Latającego Potwora Spaghetti. Przepraszam za ten wątek. I za holokaust też.
Źle mnie zrozumiałeś Jaaaśku. Ja nie czuję żeby moje uczucia wyznaniowe/narodowe/whatever zostały urażone. Po prostu chciałem Ci tak z czystej życzliwości zwrócić uwagę, że śmiejąc się z ludzkich tragedii wystawiasz laurkę sam sobie i to nie jest najpiękniejsza laurka
kroy napisał(a):Ja pierdole, co zrobiłeś zeby im pomóc?
kroy napisał(a):ale nie mówi innym z czego wypada a z czego nie, a już tym bardziej co wypada.
Jaaasiek napisał(a):kawał to kawał, powstał akurat z powodu takiej a nie innej sytuacji, ale to nie znaczy, że wyśmiewa się tych ludzi i ich tragedię. Kawał opisuje surrealistyczną sytuację, która jest oparta czasem na tragedii, czasem na śmierci, na osobach, sytuacjach, księżach itp.
Jaaasiek napisał(a):To na zasadzie takiej jakbyś twórcę "Abraham Lincoln Vampire Slayer" oskarżył o fałszowanie historii.
redhead napisał(a):Szczecin rządzi !!!
po klasyku "ale urwał"
http://www.youtube.com/watch?v=BRnwM2xo_-A
nadszedł czas na "but sie Panu pali"
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... zftTIb5-Ug
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 61 gości