Inguaris napisał(a):Znacie jakieś dobre kantory internetowe? Ja znam jeden http://kantorinternetowy.pl Nie dość, że kurs jest dobry, to jeszcze można zarobić na ich Programach. Naprawdę dobry kantor.
sem napisał(a):tia...
Krzysieq napisał(a):- Pierwszy koncert Buldog, Wrocław, maj 2007 - Ogólnopolski Spęd Forumowiczów
- Kazik i Buldog, Wrocław, Alibi, wrzesień 2007
- Kult, październikowa 2006
.
infinite_dreamer napisał(a):Krzysieq napisał(a):- Pierwszy koncert Buldog, Wrocław, maj 2007 - Ogólnopolski Spęd Forumowiczów
.
Cześć, jestem zainteresowany tymi zdjęciami! Zdaje się ze tam byłem i razem piliśmy wódeczkę bądź tanie winko!
infinite_dreamer napisał(a):Krzysieq napisał(a):- Pierwszy koncert Buldog, Wrocław, maj 2007 - Ogólnopolski Spęd Forumowiczów
.
Cześć, jestem zainteresowany tymi zdjęciami! Zdaje się ze tam byłem i razem piliśmy wódeczkę bądź tanie winko!
kejt88 napisał(a):No ekstra. Weszłam tu tylko po to, żeby się ponabijać ze starych ludzi. A tu zonk - częśč zdjęć chciałabym mieć... I tak pozdrawiam
nserdon napisał(a):infinite_dreamer napisał(a):Krzysieq napisał(a):- Pierwszy koncert Buldog, Wrocław, maj 2007 - Ogólnopolski Spęd Forumowiczów
.
Matko bosko, też tam byłem, i też piłem. Chyba, słabo pamiętam, bo teraz też piję - i stąd też moja odpowiedź na post w ogóle. Pozdrawiam Panów, tak w ogóle! Nawet coś takiego na dysku znalazłem: https://dl.dropboxusercontent.com/u/165 ... 005zd0.jpg
Krzysieq napisał(a):Ten z kamerą na zdjęciu, które wrzuciłeś to młody Bullet?
kroy napisał(a):oksymoron napisał(a):Krzysieq napisał(a):Ten z kamerą na zdjęciu, które wrzuciłeś to młody Bullet?
Bullet nigdy nie był młody.
'I do tego urodził sie w czopce
oksymoron napisał(a):I był kamerzystą na swojej komunii.
Krzysieq napisał(a):A tak w ogóle to pisz na priv.
Pozdro!
nserdon napisał(a):Krzysieq napisał(a):A tak w ogóle to pisz na priv.
Pozdro!
Próbowałem, nie potrafię wysłać wiadomości prywatnej przez to forum, chyba rzeczywiście jestem już stary.
Królowa Życia napisał(a):jestem już tak stara, że nie pamiętam gdzie byłam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], qentin34 i 55 gości