donkey napisał(a):Maja ponoć 23 piosenki, dużo komponuje sekcja dęta i Kazik teksty ma zamiar na samym końcu pisać:
http://muzyka.onet.pl/rock/kazik-stasze ... iad/p8dwrt
Orientuje się ktoś czy weszli w końcu do studia? A jak tak, to nagrywają znowu w S.P. czy zostali u Toczki?
Darek Szerszeń napisał(a):A najbardziej to chcialbym aby pojawiła się Kasta Pianistow bo przewijanie i nietrafianie w poczatek Pindy mnie rozpierdala.
Darek Szerszeń napisał(a):Lubie tak jak na singlu Kazika Mars napada gdzie zamieszczony jest utwor Witaj Żołnierzu lub Policja z Mławy, albo na singlu Dziewczyny bez zęba jest kawałek Bank. A juz takim cukierkiem dla mnie jest Zgroza albo Celina za singlu Łączmy sie w pary.
artek napisał(a):Zgroza to mogła by być w końcu w secie na stałe
Windchimes napisał(a):artek napisał(a):Zgroza to mogła by być w końcu w secie na stałe
Kazik twierdzi że bez Banana, ten utwór nie ma racji bytu..
Darek Szerszeń napisał(a):Z całym szacunkiem do Wojtka ale on nie zagra solówki tak jak Banan. Tak jest np. w Śmierć Poety czy Brooklinskiej radzie. Banan grał to tak mięciutko.
SafeMan napisał(a):A ja z kolei mam nadzieję, że zrobią płytę o zamyśle odwrotnym do Prosto - dużo zawiłości, solówek i "przekombinowywania"
SafeMan napisał(a):A ja z kolei mam nadzieję, że zrobią płytę o zamyśle odwrotnym do Prosto - dużo zawiłości, solówek i "przekombinowywania"
grabson napisał(a):Przecież o nowej płycie, Kazik wspomniał na ostatnim koncercie w Łodzi
Jedras napisał(a):Gdyby Banan wrócił to pewnie nagraliby coś dobrego (marzenia ściętej głowy)...a tak to jakoś specjalnie nie napalam się na tę płytę;) Choć z drugiej strony Gunsi podobnież się schodzą, czyli wszystko jest możliwe:P
djadijos napisał(a):I krzyż mu na drogę. Niech Kazik nie popełnia tego błędu. W Idę Tam Gdzie Idę opisał jaki to z niego był ogierek...
Sorry ale nie chciał bym żeby były w Kulcie znowu rządy jednej osoby.
Użytkownicy przeglądający ten dział: qentin34 i 53 gości