Anielica napisał(a):mam nadzieję, że będę.
zabiore cie z wro jak chcesz:)
Anielica napisał(a):mam nadzieję, że będę.
kramp111 napisał(a):Bilety płyta 50zł, sektory czerwone 70zł, loża 100zł
wr napisał(a):Tak jak pisałem już na starym forum:
Gdyby ktoś potrzebował pomocy przy zakupie biletu kolekcjonerskiego - służę pomocą.
alek napisał(a):Dobra, zdecydowałem się i po 2 czy 3 latach przerwy w koncertach ZPiT jadę do Kato!
Teraz jednak pytanie, jedzie ktoś z Krakowa i wybiera się również do Kultowej? Szczerze, to mi bardziej na tym afterze zależy niż na samym koncercie
hiszpan napisał(a):Czy wiadomo kto będzie grał przel Kultem?
alek napisał(a):Dobra, zdecydowałem się i po 2 czy 3 latach przerwy w koncertach ZPiT jadę do Kato!
Teraz jednak pytanie, jedzie ktoś z Krakowa i wybiera się również do Kultowej? Szczerze, to mi bardziej na tym afterze zależy niż na samym koncercie
taataah napisał(a):tak wiadomo:
Feel
21-09-2012
Katowice (Śląskie) - Spodek, Al.Korfantego 35
Carlos napisał(a):alek napisał(a):Dobra, zdecydowałem się i po 2 czy 3 latach przerwy w koncertach ZPiT jadę do Kato!
Przez Kraków owszem
dolce napisał(a):To jadziem na koncert i after, kto bogolom zabroni?!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 102 gości