Łukasz_eM napisał(a):Eee myślałem, że coś nowego wydali... : /
polake napisał(a):Nie do końca rozumiem, czemu ma służyć ograniczenie ilości do 1 000 sztuk.
No i fajnie by było, jakby rarytasy były oddzielnnie dostępne... Zwłaszcza że większość "targetu" posiada w kolekcji większość lub wszystkie płyty Kultu. A wydawać kilkaset złotych za 4 niedostępne single z Krachu to trochę kiepski interes :p
wernyhora napisał(a):polake napisał(a):Nie do końca rozumiem, czemu ma służyć ograniczenie ilości do 1 000 sztuk.
No i fajnie by było, jakby rarytasy były oddzielnnie dostępne... Zwłaszcza że większość "targetu" posiada w kolekcji większość lub wszystkie płyty Kultu. A wydawać kilkaset złotych za 4 niedostępne single z Krachu to trochę kiepski interes :p
nie takie niedostępne;p ale z tymi limitami pierdziawa już troche przesadza...
polake napisał(a):wernyhora napisał(a):polake napisał(a):Nie do końca rozumiem, czemu ma służyć ograniczenie ilości do 1 000 sztuk.
nie takie niedostępne;p ale z tymi limitami pierdziawa już troche przesadza...
Niedostępne w normalnej sprzedaży
Jedras napisał(a):Mnie imteresuje tylko cena
holyfido napisał(a):Cena powyżej tysiąca mnie nie zdziwi.
artek napisał(a):Jedras napisał(a):Mnie imteresuje tylko cena
to dobrze, daj innym szansę
Jaaasiek napisał(a): Ale i tak 1000 egzemplarzy to śmiech na sali.
Jedras napisał(a):artek napisał(a):Jedras napisał(a):Mnie imteresuje tylko cena
to dobrze, daj innym szansę
Co nie oznacza, że mam zamiar to zakupić;)
malenstwo napisał(a):Jaaasiek napisał(a): Ale i tak 1000 egzemplarzy to śmiech na sali.
SP ostatnio wydaje praktycznie wszystko limitowane. Od tiszertow po plyty.
To chyba taki dziwaczny pomysł biznesowy.
Jaaasiek napisał(a):Jeśli byłoby to w granicach 600zł, to poważnie się zastanowię. Ale i tak 1000 egzemplarzy to śmiech na sali.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 11 gości