jeszcze kilka wątków zostało

pozdrawiam !

marman napisał(a):forum powinno nosić nazwę onyx.art.pl
jeszcze kilka wątków zostało
pozdrawiam !

sumkinda napisał(a):proponuje tak: założe sobie forum jednoosobowe, pierdole co mi ślina na język przyniesie i mi kurwa nikt mi nic nie powie...
 ale dla mnie liczy się okazja przypomnienia i jednak kazdy czas jest bardzo cenny
 ale dla mnie liczy się okazja przypomnienia i jednak kazdy czas jest bardzo cenny 
 w weekend po 14tym pobyt w Wielkopolsce, a w kolejny koncertowe Palladium
 w weekend po 14tym pobyt w Wielkopolsce, a w kolejny koncertowe Palladium 
 w stacji radiowej kazikowe 12 groszy i odpoczynek od miasta na zaproszenie takich od dawna wypróbowanych
 w stacji radiowej kazikowe 12 groszy i odpoczynek od miasta na zaproszenie takich od dawna wypróbowanych 
 No to pyk: stronka -> forum -> zaloguj: nie działa
  No to pyk: stronka -> forum -> zaloguj: nie działa   Ale najwyraźniej tamto hasło poruszyło jakieś dawno nieużywane rejony w głowie, po przypomniałem sobie jeszcze jedno i pykło
  Ale najwyraźniej tamto hasło poruszyło jakieś dawno nieużywane rejony w głowie, po przypomniałem sobie jeszcze jedno i pykło   Zatem wróciłem po 100 latach na forum onyx...
  Zatem wróciłem po 100 latach na forum onyx...  

"Napisałem z kąta mojego taty do swojego wychowawcy w sprawie, że jadę na mecz, ale wychowawca jest cofnięty, bo wcale nie zwolnił mnie z lekcji
 "Napisałem z kąta mojego taty do swojego wychowawcy w sprawie, że jadę na mecz, ale wychowawca jest cofnięty, bo wcale nie zwolnił mnie z lekcji 
 nie mam ciśnienia by kupować najnowsze kultowe
 nie mam ciśnienia by kupować najnowsze kultowe   nawet fajnie przeczytać dawniejszą trasę pomarańczową ciągle czytelną
 nawet fajnie przeczytać dawniejszą trasę pomarańczową ciągle czytelną 

!!!
 !!! Są koncerty,są żeglarskie spotkania
 Są koncerty,są żeglarskie spotkania 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości