. Dlaczego? Może foch Grabaża po jakiejś niepochlebnej recenzji, albo po prostu wybrał ich jako pierwszych lepszych z brzegu przedstawicieli środowiska krytyków muzycznych.
. Dlaczego? Może foch Grabaża po jakiejś niepochlebnej recenzji, albo po prostu wybrał ich jako pierwszych lepszych z brzegu przedstawicieli środowiska krytyków muzycznych.
Jaaasiek napisał(a):Jaki znowu Brzozowski? O Grzegorza Brzozowicza chodzi tutaj.
.
arielg napisał(a):Tak jakoś do starych kawałów Grabaża wróciłem. I zwróciłem uwagę na wers w "Twojej generacji"; /.../

Jaaasiek napisał(a):Jaki znowu Brzozowski? O Grzegorza Brzozowicza chodzi tutaj.
Jeśli chodzi o Leszczyńskiego to zapewne sławetny felieton w GW z 2002 o Przystanku Woodstock w którym nazwał PP "rockową mielizną". C do Brzozowicza to kiedyś wiedziałem, ale nie pamiętam, muszę poszperać.
 Ciekawy wywiad, dużo trafnych spostrzeżeń. Aczkolwiek autor chyba mało razy był na koncertach SNL ostatnimi czasy, ponieważ jego opis nie do końca się zgadza z rzeczywistością.
 Ciekawy wywiad, dużo trafnych spostrzeżeń. Aczkolwiek autor chyba mało razy był na koncertach SNL ostatnimi czasy, ponieważ jego opis nie do końca się zgadza z rzeczywistością.

Bullet napisał(a):Są już też pierwsze zapowiedziane koncerty PP po reaktywacji!
14.02.2015 - Dublin - Button Factory
15.02.2015 - London - Scala
Wybiera się ktoś może PKS-em albo pociągiem?
Pozdro

. 20 lat temu mi się podobało coś pp, bus, ep. Teraz też nawet fajne, ale... słaby ten wokal... z każdym dniem słabszy.
. 20 lat temu mi się podobało coś pp, bus, ep. Teraz też nawet fajne, ale... słaby ten wokal... z każdym dniem słabszy. 
 Pidżama jednak była moją miłością dużo wcześniej niż Kult. Kult grywał ostatnimi laty dosyć często i zdążyłem się sporo najeździć. Pidżamę dopiero 10 razy widziałem przez 11 lat
 Pidżama jednak była moją miłością dużo wcześniej niż Kult. Kult grywał ostatnimi laty dosyć często i zdążyłem się sporo najeździć. Pidżamę dopiero 10 razy widziałem przez 11 lat  (3 lata nie grali przypominam
 (3 lata nie grali przypominam  )
 )

Ale po wyjściu z tłumu mnie przeszył mega chłód
 Ale po wyjściu z tłumu mnie przeszył mega chłód 

)))
)))

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 15 gości