babeo napisał(a):Lewandowski chce założyć fundację
http://ofsajd.onet.pl/newsy/pierwszy-ws ... kich/jtyxw
Maro napisał(a):babeo napisał(a):Lewandowski chce założyć fundację
http://ofsajd.onet.pl/newsy/pierwszy-ws ... kich/jtyxw
Co w tym śmiesznego?
babeo napisał(a):Dla mnie jest to śmieszne, a właściwie żenujące, że niedługo co drugi celebryta (bo piłkarz z niego średni) musi mieć fundację.
Jedras napisał(a):Lewandowski to średni piłkarz?
babeo napisał(a):Jedras napisał(a):Lewandowski to średni piłkarz?
No średni, średni. Większość bramek w BD to tylko "wykończenie" akcji. Ma sztab pomocników, a o on tylko kończy robotę. tego sztabu nie ma w reprezentacji i dlatgeo tak to wygląda.
Sam Lewandowski nie ma daru na miarę Messiego czy CR7, że sam potrafi wyrobić sobie akcję. Nie on czeka na podanie piłki na tacy.
Takie jest moje zdanie i mam do niego prawo. I możesz tu pisać co chcecie i tak mnie nie przekonacie
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):A poza tym zapomniałeś, że to wątek z kwasiarskimi dowcipami. Babeo swobodnie porusza się w konwencji.
Jedras napisał(a):Cała powyższa dysputa nt Lewndowskiego spełnia waruni kwasu,szczególnie podejście babeo dla którego autorytetem współczesnej piłki jest tzw "przypadkowy przechodzień":P
Holba napisał(a):Tusek jedzie swoją limuzyną przez wieś, prowadzi jego szofer. Nagle na drogę wybiega świnia. Szofer nie zdążył wyhamować i przejechał zwierzę. Tusek każe mu iść do gospodarstwa, z którego przybiegła świnia i zapłacić za nią. Mija godzina, dwie godziny. W końcu szofer wraca, jest upity i szczęśliwy.
-Co ci się stało?!-pyta zaskoczony Tusk.
-No, bo jak powiedziałem, że wiozłem Tuska i zabiłem świnię, to tak się ucieszyli, że mnie nie chcieli z domu wypuścić...
babeo napisał(a):Jedras napisał(a):Cała powyższa dysputa nt Lewndowskiego spełnia waruni kwasu,szczególnie podejście babeo dla którego autorytetem współczesnej piłki jest tzw "przypadkowy przechodzień":P
Dalej nie skumałeś, że specjalnie puściłem dalej zasłyszany kwas, który mi osobiście się spodobał.
Zajarzyłeś? Czy teraz Ty kwasisz?
Jedras napisał(a):babeo napisał(a):Jedras napisał(a):Cała powyższa dysputa nt Lewndowskiego spełnia waruni kwasu,szczególnie podejście babeo dla którego autorytetem współczesnej piłki jest tzw "przypadkowy przechodzień":P
Dalej nie skumałeś, że specjalnie puściłem dalej zasłyszany kwas, który mi osobiście się spodobał.
Zajarzyłeś? Czy teraz Ty kwasisz?
No nie skumałem Twojego wysublimowanego kwasu:P
Maro napisał(a):To chyba o to chodzi, że cokolwiek pierdniesz w tym wątku, to potem możesz się wykręcić, że to właśnie miał być zajebisty mega kwas. A kto nie skumał to trąba.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 34 gości