Wielka wojna na kwasiarskie dowcipy

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Wielka wojna na kwasiarskie dowcipy

Postprzez Jedras » 1 lip 2013, o 18:41

Obrazek

Postprzez babeo » 2 lip 2013, o 07:05

Lewandowski chce założyć fundację :lol:

http://ofsajd.onet.pl/newsy/pierwszy-ws ... kich/jtyxw

Postprzez Jaaasiek » 2 lip 2013, o 13:43

Obrazek
Obrazek

Postprzez Maro » 2 lip 2013, o 17:49

babeo napisał(a):Lewandowski chce założyć fundację :lol:

Co w tym śmiesznego?
L: Tak samo źle byłoby mi w towarzystwie kogoś kto jest zoofilem, pedofilem, albo fetyszystą takim co lubi być poniżanym podczas hmm "seksu".
CZ-Ł: Zapomniałeś jeszcze wymienić morderców, gwałcicieli i Arabów, bo porwali Stasia i Nel.

Postprzez oksymoron » 2 lip 2013, o 18:10

Jaaasiek, nie wolno się śmiać z Caritasu. Jak Ty byś się czuł, gdyby ktoś się śmiał z WOŚPu?
Nature has a way sometimes of reminding Man of just how small he is. She occasionally throws up terrible offspring of our pride and carelessness, to remind us of how puny we really are in the face of a tornado, an earthquake, or Godzilla.

Postprzez Jaaasiek » 2 lip 2013, o 18:11

Jeśli w postaci takiego rysunku, nie mam nic przeciwko, bo ja swoje wiem :)
Obrazek

Postprzez Jaaasiek » 2 lip 2013, o 20:30

Obrazek
Obrazek

Postprzez babeo » 2 lip 2013, o 21:23

Maro napisał(a):
babeo napisał(a):Lewandowski chce założyć fundację :lol:

Co w tym śmiesznego?

Dla mnie jest to śmieszne, a właściwie żenujące, że niedługo co drugi celebryta (bo piłkarz z niego średni) musi mieć fundację.

Postprzez Maro » 2 lip 2013, o 21:47

Taki z niego średni piłkarz, że Niemcy płacą mu grube pieniądze. Ale tu nie o tym, a o pieniądzach właśnie. Nie widzę nic śmiesznego, jeśli ktoś z grubą kasą chce zrobić coś pożytecznego. Oczywiście mógłby po prostu oddać po cichu na jakiś szczytny cel, ale z drugiej strony świadomość własnego "celebryctwa" chyba pozwala mu mieć nadzieję, że jego nazwisko przyciągnie kolejnych darczyńców. Chyba zresztą moda na tego typu fundacje dowodzi, że coś jest na rzeczy.
A co do tego jaki owa fundacja przyniesie efekt, to zupełnie inna sprawa, ale sami Lewandowscy są tutaj ostrożni w wypowiedziach, więc też bym się nie czepiał.
Ja w takich sytuacjach wolę ograniczyć swój sceptycyzm do niedawania. Nie muszę od razu wyśmiewać.
L: Tak samo źle byłoby mi w towarzystwie kogoś kto jest zoofilem, pedofilem, albo fetyszystą takim co lubi być poniżanym podczas hmm "seksu".
CZ-Ł: Zapomniałeś jeszcze wymienić morderców, gwałcicieli i Arabów, bo porwali Stasia i Nel.

Postprzez Jedras » 2 lip 2013, o 21:48

Lewandowski to średni piłkarz??? Dobry żart. Może faktycznie jakiś super zajebisty to on nie jest ale określanie go "średnim" jest raczej słabe. Poza tym nie widzę nic śmiesznego w tym, że chce założyć fundację - ma kasę, jakiś pomysł to niech go realizuje.

Obrazek

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 2 lip 2013, o 22:09

babeo napisał(a):Dla mnie jest to śmieszne, a właściwie żenujące, że niedługo co drugi celebryta (bo piłkarz z niego średni) musi mieć fundację.

No pewnie że żenujące.
Lepiej, żeby se kupował samochody w takich ilościach, że zdąży zapomnieć, które auto jego.
A tak to fundację będzie otwierać. Pewnie od tego finału Ligi Mistrzów mu się we łbie przewróciło.
Wicekról strzelców Bundesligi - no, to znaczy się byłby taki piłkarz może dostateczny. Ale - co za ulga! - awansował na średniego. Może to przez tę karetę, co strzelił Realowi...?

Udzielaj się częściej w wątkach piłkarskich, na pewno będzie śmieszniej.

Postprzez babeo » 2 lip 2013, o 23:28

Jedras napisał(a):Lewandowski to średni piłkarz?

No średni, średni. Większość bramek w BD to tylko "wykończenie" akcji. Ma sztab pomocników, a o on tylko kończy robotę. tego sztabu nie ma w reprezentacji i dlatgeo tak to wygląda.
Sam Lewandowski nie ma daru na miarę Messiego czy CR7, że sam potrafi wyrobić sobie akcję. Nie on czeka na podanie piłki na tacy.
Takie jest moje zdanie i mam do niego prawo. I możesz tu pisać co chcecie i tak mnie nie przekonacie :lol:

Postprzez Maro » 3 lip 2013, o 05:01

babeo napisał(a):
Jedras napisał(a):Lewandowski to średni piłkarz?

No średni, średni. Większość bramek w BD to tylko "wykończenie" akcji. Ma sztab pomocników, a o on tylko kończy robotę. tego sztabu nie ma w reprezentacji i dlatgeo tak to wygląda.
Sam Lewandowski nie ma daru na miarę Messiego czy CR7, że sam potrafi wyrobić sobie akcję. Nie on czeka na podanie piłki na tacy.
Takie jest moje zdanie i mam do niego prawo. I możesz tu pisać co chcecie i tak mnie nie przekonacie :lol:

Tylko skoro to takie proste, nic tylko przyłożyć nogę, to po co ściągać go za ciężkie ojro z Polski, jak przeciętny Helmut też by tak potrafił.
Może przypomnijmy, Lewy jest napastnikiem, czyli służy do zdobywania bramek i w polu karnym radzi sobie jak mało kto. I pod takie jego umiejętności jest ustawiona Borussia. A że kadra narodowa rządzi się innymi prawami, to najlepiej pokazują przywołani przez Ciebie Leo i Cristiano. Ot, futbol to gra zespołowa i nawet geniusz choć może wiele zmienić to z chujową drużyną cudów nie zdziała.
No ale rozumiem, że się okopałeś i masz do tego prawo. Co tam średni. Słaby i już. Celebryta jebany.

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 3 lip 2013, o 06:29

Obrazek

Maro, jeśli nie jesteś Messim albo Ronaldo, to jesteś średni.
Znaczy się, rozumiesz, od Pelego i Maradony to sami średni piłkarze byli. Nie być Messim ani Ronaldo - oto kryterium średniości.

A poza tym zapomniałeś, że to wątek z kwasiarskimi dowcipami. Babeo swobodnie porusza się w konwencji.

Postprzez babeo » 3 lip 2013, o 07:13

CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):A poza tym zapomniałeś, że to wątek z kwasiarskimi dowcipami. Babeo swobodnie porusza się w konwencji.

Czekałem kto pierwszy to wyłapie. Tekst o Messim i CR7 usłyszałem gdzieś w tv, chyba przy okazji finału LM, jakiś redaktor zaczepił jakiegoś przypadkowego przechodnia na ulicy co myśli o finale, kto wygra i jak ocenia Lewandowskiego. I tenże ów przechodzień wypalił w taki mniej więcej sposób.

Czyli reasumując, by nastała jasność, ze średniością to był zasłyszany kwas (autor nieznany) :lol:

Postprzez Jedras » 3 lip 2013, o 23:56

Cała powyższa dysputa nt Lewndowskiego spełnia waruni kwasu,szczególnie podejście babeo dla którego autorytetem współczesnej piłki jest tzw "przypadkowy przechodzień":P

Postprzez kroy » 4 lip 2013, o 00:50

Gdyby interesowała nas piłka to zostalibyśmy piłkarzami!
A ja widzę, że świat już prawie runął...
i co? i mam, kurwa, dobry humor

Postprzez babeo » 4 lip 2013, o 07:23

Jedras napisał(a):Cała powyższa dysputa nt Lewndowskiego spełnia waruni kwasu,szczególnie podejście babeo dla którego autorytetem współczesnej piłki jest tzw "przypadkowy przechodzień":P

Dalej nie skumałeś, że specjalnie puściłem dalej zasłyszany kwas, który mi osobiście się spodobał.
Zajarzyłeś? Czy teraz Ty kwasisz? :D

Postprzez slaw » 4 lip 2013, o 11:57

Holba napisał(a):Tusek jedzie swoją limuzyną przez wieś, prowadzi jego szofer. Nagle na drogę wybiega świnia. Szofer nie zdążył wyhamować i przejechał zwierzę. Tusek każe mu iść do gospodarstwa, z którego przybiegła świnia i zapłacić za nią. Mija godzina, dwie godziny. W końcu szofer wraca, jest upity i szczęśliwy.
-Co ci się stało?!-pyta zaskoczony Tusk.
-No, bo jak powiedziałem, że wiozłem Tuska i zabiłem świnię, to tak się ucieszyli, że mnie nie chcieli z domu wypuścić...

Starsze to niż IV RP. W wersji z Kaczyńskim z 2006 roku było jeszcze, że kierowcy córka gospodarza się oddała.

Z innej beczki:
Wczoraj zasłyszane na dworcu pkp w Katowicach około 50-letnia kobieta do swojej towarzyszki podróży: Ale tu tłok, jak do komina w Oświęcimiu.

Postprzez Jedras » 4 lip 2013, o 14:18

babeo napisał(a):
Jedras napisał(a):Cała powyższa dysputa nt Lewndowskiego spełnia waruni kwasu,szczególnie podejście babeo dla którego autorytetem współczesnej piłki jest tzw "przypadkowy przechodzień":P

Dalej nie skumałeś, że specjalnie puściłem dalej zasłyszany kwas, który mi osobiście się spodobał.

No nie skumałem Twojego wysublimowanego kwasu:P

Postprzez Maro » 4 lip 2013, o 17:43

Jedras napisał(a):
babeo napisał(a):

No nie skumałem Twojego wysublimowanego kwasu:P

To chyba o to chodzi, że cokolwiek pierdniesz w tym wątku, to potem możesz się wykręcić, że to właśnie miał być zajebisty mega kwas. A kto nie skumał to trąba.

Postprzez babeo » 5 lip 2013, o 07:10

Maro napisał(a):To chyba o to chodzi, że cokolwiek pierdniesz w tym wątku, to potem możesz się wykręcić, że to właśnie miał być zajebisty mega kwas. A kto nie skumał to trąba.

Wiesz co? najczęściej na forach są różne działy tematyczne. U nas tak nie ma. Są co najwyżej watki i to właśnie one w jakimś stopniu organizują porządek. Mamy wątki o PO, PiS, o Prosto, allegro itp. Chyba nie sądzisz, że ktoś będzie pisał o psl w wątku o coverach Kultu, więc idąc tym topem to co zamieszczone jest w niniejszym wątku, należy traktować z przymrużeniem oka, jakże ów tytuł wątku wskazuje. Jasne?

Postprzez Dev » 5 lip 2013, o 11:48

za malo kwasu!

Postprzez Holba » 6 lip 2013, o 11:40

Obrazek
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Jeżdżę bo wciąż kocham cie
Widzewie