Wielka wojna na kwasiarskie dowcipy

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Wielka wojna na kwasiarskie dowcipy

Postprzez koniu » 26 maja 2013, o 23:34

Jak się rucha grube baby ?
Najpierw mocny klaps w dupę i wchodzisz na trzeciej fali.

Postprzez sem » 27 maja 2013, o 01:11

hu hu hu! :D

Postprzez sem » 27 maja 2013, o 13:44

Obrazek

Postprzez Jedras » 27 maja 2013, o 18:44

Postprzez pasiasia » 28 maja 2013, o 15:12

Postprzez Jedras » 28 maja 2013, o 16:49

Byłem kiedyś świadkiem podobnej sytuacji;) Współlokator z pokoju w akademiku wrócił mocny zmęczony po trudach juwenaliowej nocy. Siostra postawiła mu na szafce kufel z wodą, żeby chłopak miał co pić jak się obudzi. Kolega oczywiście postanowił zrobić zrzut balastu a pech chciał, że użył do tego wspomnianego powyżej kufla...po czym ugasił pragnienie jego zawartością:P Życie panie, samo życie:)

Postprzez bts » 28 maja 2013, o 22:31

Obrazek

Postprzez oksymoron » 28 maja 2013, o 23:24

Mnie się to nie wydaje śmieszne. Ba, sądzę że czymś takim powinna zająć się prokuratura. Czy taki "biegły" dostaje za to jakieś pieniądze? Zresztą nawet jeśli nie, to i tak robi się darmową reklamę oszustowi...
Nature has a way sometimes of reminding Man of just how small he is. She occasionally throws up terrible offspring of our pride and carelessness, to remind us of how puny we really are in the face of a tornado, an earthquake, or Godzilla.

Re:

Postprzez donkey » 29 maja 2013, o 00:54

oksymoron napisał(a):

Mnie się to nie wydaje śmieszne. Ba, sądzę że czymś takim powinna zająć się prokuratura. Czy taki "biegły" dostaje za to jakieś pieniądze? Zresztą nawet jeśli nie, to i tak robi się darmową reklamę oszustowi...

Jasnym jest, że takich środków nie powinno się (nie można) używać w systemie sprawiedliwości. Tylko nie bądź taki mathafaker, bo miałem w snach kilka sytuacji, które miały później miejsce. To wszystko nie jest takie pewne i tylko głupiec może to katygorycznie odrzucać. Z drugiej strony nie sposób tego dowieść, ale mimo wszystko będąc matematykiem, nie wykluczam różnych dziwnych zjawisk.
Zmazując barwy lasom i polom, mknie balon nocy z knajpy gondolą

http://www.youtube.com/watch?v=raZ-ltWuS9I

Postprzez Jedras » 29 maja 2013, o 18:52

Grecy muszą czuć się jak tampony. Żyją w najlepszym miejscu na świecie ale w najgorszym okresie.

Postprzez oksymoron » 30 maja 2013, o 00:44

donkey napisał(a):
oksymoron napisał(a):

Jasnym jest, że takich środków nie powinno się (nie można) używać w systemie sprawiedliwości. Tylko nie bądź taki mathafaker, bo miałem w snach kilka sytuacji, które miały później miejsce. To wszystko nie jest takie pewne i tylko głupiec może to katygorycznie odrzucać. Z drugiej strony nie sposób tego dowieść, ale mimo wszystko będąc matematykiem, nie wykluczam różnych dziwnych zjawisk.

Powiem tak: nie można ufać własnemu umysłowi, bo i pamięć potrafi nam płatać figle. Radzę szczegółowo notować sny po przebudzeniu (a przynajmniej te, które mają szansę się spełnić).
Jeśli koleś w kontrolowanym, powtarzalnym eksperymencie dowiedzie swoich "umiejętności", to oddam mu wypłatę. Ale "jasnowidze" potrafią głównie bredzić i gadać ogólnikami. Tutaj mały sprawdzian zdolności pana Jackowskiego:
Wydarzenia roku 2008
2009
2010

Dobra, to nie temat na takie dyskusje. Nie pozostaje mi nic innego, jak wrzucić niezbyt świeży, ale na pewno śmieszny obrazek (dowiedzione naukowo!):
Obrazek
Nature has a way sometimes of reminding Man of just how small he is. She occasionally throws up terrible offspring of our pride and carelessness, to remind us of how puny we really are in the face of a tornado, an earthquake, or Godzilla.

Postprzez tomeczek_ts » 1 cze 2013, o 12:53

Obrazek

Postprzez wójek » 1 cze 2013, o 14:26

macie z okazji dnia dziecków ostatni dzień dziecka

Postprzez Jedras » 1 cze 2013, o 21:12

- Jakiej narodowości jest wędrowny Skandynaw?
- Jest Szwendem.

Postprzez sem » 2 cze 2013, o 13:37

Jedras napisał(a):- Jakiej narodowości jest wędrowny Skandynaw?
- Jest Szwendem.

:(

Jako stary kwasolog - gorąco polecam, zdecydowanie nieprzeciętne! "Ale nie ma zimnioka, jest tylko mroźna zima, halucynacja z niedożywienia i śmierć."
http://www.wykop.pl/artykul/1538553/zbior-dowcipow-o-lotewskich-chlopach-wtfcontent/

Postprzez vonfloyd » 2 cze 2013, o 14:39

Zajebiste sem :D

Postprzez wójek » 2 cze 2013, o 15:19

czytałem je wczoraj na sadisticu i zajebiste są

Postprzez Jedras » 2 cze 2013, o 21:51

sem napisał(a):
Jedras napisał(a):- Jakiej narodowości jest wędrowny Skandynaw?
- Jest Szwendem.

:(

I o taką reakcję właśnie mi chodziło - suchar jakich mało:)
W podobnym klimacie:
- Dlaczego podłoga może kłamać?
- Bo kryje ją dywan.

- Dlaczego imprezy w kosmosie są nieudane?
- Bo nie ma atmosfery.

Postprzez sem » 3 cze 2013, o 00:55

Jędras, jak będę kiedyś bogaty to kupię Ci paczkę sucharków ;)

Postprzez Jedras » 3 cze 2013, o 07:12

Trzymam Cię za słowo;)

Postprzez Jaaasiek » 4 cze 2013, o 00:32

Dick Grayson i jego partner Tomy Maloney znaleźli się w szpitalu po osobliwej sesji erotycznej, która zakończyła sie fatalnie.
„Wcisnąłem tekturową rurę w jego odbyt i wpuściłem do niego Raggota, naszego chomika”- wyjaśnił Grayson. -Jak zwykle, Tony po chwili krzyknął „Armageddon”, dając mi znać, że już ma dosyć. Próbowałem wyciągnąć Raggota, ale on nie chciał wyjść. Zajrzałem do rury i zapaliłem zapałkę, bo myslałem, że światło go przywabi.”
Rzecznik szpitala wyjaśnił dziennikarzom, co się stało potem. „Zapałka spowodowała zapłon gazów trawiennych. Płomień wystrzelił przez rurę, zapalając włosy pana Graysona i powodując poważne oparzenia twarzy. Zapaliły się również sierść i wąsy chomika, a wtedy wybuchło kolejne, większe skupisko gazu w głębi przewodu pokarmowego. Gryzoń wyleciał wówczas przez rurę niczym pocisk z armaty”. Grayson doznał oparzeń drugiego stopnia, a wylatujący chomik złamał mu nos, Maloney ma natomiast oparzenia pierwszego i drugiego stopnia odbytu i dolnej części przewodu pokarmowego.
Los chomika jest nieznany.
Obrazek

Postprzez Bulizzor » 4 cze 2013, o 07:54

Postprzez sem » 5 cze 2013, o 10:54

O cholera, śledzę śląskiego suchara, ale innego :) Dobrze wiedzieć :) Tak czy siak:

Jo Cie prosza... ;)

Postprzez kroy » 5 cze 2013, o 11:40

sem napisał(a):O cholera, śledzę śląskiego suchara, ale innego :) Dobrze wiedzieć :) Tak czy siak:

Jo Cie prosza... ;)

Wylyź!
A ja widzę, że świat już prawie runął...
i co? i mam, kurwa, dobry humor

Postprzez Jaaasiek » 5 cze 2013, o 12:53

Obrazek

hahaha :D
Obrazek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FORUM