To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.
KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH
Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych -
wieteska@kult.art.pl3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum
Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.
przez kolodent » 18 wrz 2013, o 10:00
Holba napisał(a):kolodent, moglbys napisac gdzie sa dowody ?
dzieki.
Ależ oczywiście, naczytałem się przez wakacje prasy prawicowej to pójdzie mi gładko:
Pytasz gdzie są dowody i tym samym dołączyłeś do stada lemingów, które bezrefleksyjnie łykają propagandę podawaną przez prorządowe media. A przecież to oczywiste, że skoro nie ma dowodów to jest właśnie największy i najważniejszy dowód na to, że prawda jest ukrywana. Bo przecież gdyby nie kłamliwe działania zmierzające do ukrycia bolesnej prawdy o zamachu to przecież jakieś dowody by się znalazły. A skoro ich nie ma to znaczy, że są ukrywane.
Poza tym brak przecież dowodów, które zaprzeczają tezie o zamachu i to kolejny, niezbity dowód na spisek sowiecko-lemingowy.
A w ogóle to zdaje się, że Ty nie wierzysz. Bo Gdybyś wierzył to czyż potrzebne byłyby Ci jakiekolwiek dowody... ?z ukłonami,
k.
im lepiej poznaję ludzi tym bardziej kocham zwierzęta
-

-
przez artek » 18 wrz 2013, o 11:31
Wkrótce dowody zostaną wszem i wobec okazane.
Poseł Macierewicz zabezpiecza właśnie modele samolotów, które kiedyś skleił Profesor Jan Obrębski. Cudownie ocalały w starych kartonach w piwnicy, jego dawnej kamienicy. Jako wsparcie służyć będą zdjęcia skrzydeł wykonane z pokładu samolotu, którym leciał Pan Profesor, a wspomniana szopa jest obecnie zabezpieczana preparatem antykornikowym i lada dzień przyjmie pierwszych odwiedzających.
Wszystko jest na dobrej drodze.
-

-
przez trini » 18 wrz 2013, o 11:34
Profesor zwyczajny, Politechnika Warszawska... ja pierdole.
big badda boom
-

-
przez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 18 wrz 2013, o 11:43
Trini, nie rozumiem Twojego zdumienia

Jednakowoż linkuję bardzo ciekawy i bardzo długi tekst Wojciecha Orlińskiego, bo on pasuje jak ulał do tych okoliczności:
Nienaukowa działalność naukowcówZ punktu widzenia akademików to na nas, dziennikarzach, leży obowiązek wyjaśniania czytelnikom, co jest, a co nie jest nauką. To my powinniśmy odróżniać naukę od prywatnych wypowiedzi naukowców, a nie wymagać od nich, żeby się dla naszej wygody gryźli w język.
Kryterium różnicujące jest przecież stosunkowo proste. Naukowe jest to, co utarło się jako konsensus w debacie naukowców albo na branżowych konferencjach, albo na łamach publikacji typu peer reviewed (czyli tak zwanych czasopism recenzowanych).
Kiedy profesor Binienda odmawia pokazania założeń przyjętych do jego symulacji komputerowej, to jego wypowiedzi mają dokładnie tyle samo wspólnego z nauką co ezoteryczne rozważania Izaaka Newtona. To po prostu prywatna, nienaukowa działalność naukowca.

-
przez Holba » 18 wrz 2013, o 12:26
artek, no co Ty? wrak i czarne skrzynki wracaja do Polski ? znalazly sie zdjecia satelitarne ? a Tusk przyznal, ze to byl jednak lot wojskowy i konwencja chicagowska nie ma tutaj zastosowania ? chwile mnie nie bvylo ale, az tyle sie wydazylo ?
teraz bede juz spal spokojnie

pzdr
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Jeżdżę bo wciąż kocham cie
Widzewie
-
-
przez Holba » 18 wrz 2013, o 12:29
kolodent napisał(a):Holba napisał(a):kolodent, moglbys napisac gdzie sa dowody ?
dzieki.
Ależ oczywiście, naczytałem się przez wakacje prasy prawicowej to pójdzie mi gładko:
Pytasz gdzie są dowody i tym samym dołączyłeś do stada lemingów, które bezrefleksyjnie łykają propagandę podawaną przez prorządowe media. A przecież to oczywiste, że skoro nie ma dowodów to jest właśnie największy i najważniejszy dowód na to, że prawda jest ukrywana. Bo przecież gdyby nie kłamliwe działania zmierzające do ukrycia bolesnej prawdy o zamachu to przecież jakieś dowody by się znalazły. A skoro ich nie ma to znaczy, że są ukrywane.
Poza tym brak przecież dowodów, które zaprzeczają tezie o zamachu i to kolejny, niezbity dowód na spisek sowiecko-lemingowy.
A w ogóle to zdaje się, że Ty nie wierzysz. Bo Gdybyś wierzył to czyż potrzebne byłyby Ci jakiekolwiek dowody... ?z ukłonami,
k.
to, to co wkleiles to o czarnych skrzynkach i wraku ?

Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie
-
-
przez artek » 18 wrz 2013, o 13:35
Holba napisał(a):artek, no co Ty? wrak i czarne skrzynki wracaja do Polski ? znalazly sie zdjecia satelitarne ? a Tusk przyznal, ze to byl jednak lot wojskowy i konwencja chicagowska nie ma tutaj zastosowania ? chwile mnie nie bvylo ale, az tyle sie wydazylo ?
teraz bede juz spal spokojnie

pzdr
słuchaj, oczywiste zaniedbania tuska i jego kamandy są bezsprzeczne ale teraz mówimy o "ekspertach" Antka i wybacz ale nie są oni przekonujacy (delikatnie mówiąc), nie trudno też zrozumieć dzisiejsze tłumaczenia PiS o ośmieszaniu i podważaniu autorytetu tychże; przyznaj jednak, że wiarygodność panów ekspertów nie broni się
-

-
przez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 18 wrz 2013, o 14:01
Ej, zebrałem się i słucham komisji Macierewicza - po raz pierwszy w całości i bez znieczulenia.
Psychole wszystkich krajów - łączcie się, jak Boga kocham

-
przez Jaaasiek » 18 wrz 2013, o 14:11
artek napisał(a):słuchaj, oczywiste zaniedbania tuska i jego kamandy są bezsprzeczne ale teraz mówimy o "ekspertach" Antka i wybacz ale nie są oni przekonujacy (delikatnie mówiąc), nie trudno też zrozumieć dzisiejsze tłumaczenia PiS o ośmieszaniu i podważaniu autorytetu tychże; przyznaj jednak, że wiarygodność panów ekspertów nie broni się
I po co mu niszczysz marzenia?

-

-
przez Holba » 18 wrz 2013, o 18:30
Artek, nie broni sie. Nie ma o czym dyskutowac. Mnie interesuja powazne dowody, a tych jak nie bylo tak nie ma w Polsce, pomimo zapewnien Radka zdradka, matola i innych przydupasow, ktorym lemingi uwierzyly, ze beda sprowadzone... przyznaj sam sie nabrales

?
Tak na marginesie moze by prokuratura ujawnila calosc akt, nie tylko te ktore podpasowaly Wyborczej. Chyba nie mialbys nic przeciwko, a wtedy tez (jestem pewien), nie bylo sie juz z czego smiac, zostalo by szykowanie szubienicy.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie
-
-
przez Bartos » 18 wrz 2013, o 18:51
Holba rozumiem, że jak ktoś nie wierzy w zamach to musi udowodnić Wam, ze tego zamachu nie było, tak ? Nie powinno być przypadkiem odwrotnie ? To chyba winę trzeba udowodnić, czy ja może podstawowej zasady prawa nie rozumiem? Żeby nie było nieporozumień - Polska zrobiła masę błędów przy tym śledztwie i każdy to pewnie widzi, ale znaj proporcje.
-
-
przez Holba » 18 wrz 2013, o 20:46
cos sugerujesz, nie do konca wiem co. mozesz jasniej ?
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie
-
-
przez Jaaasiek » 18 wrz 2013, o 21:29
O ja pierdolę. Jak się rzuca oskarżenie to trzeba udowodnić winę oskarżonego, bo póki nie ma dowodów na jego winę to jest on niewinny, teraz rozumiesz?
Za te hasła o tym, że "polski rząd stoi za zamachem" i "tusku mordercy" to w każdym normalnym kraju, nie tak popierdolonym jak Polska, cała ta hołota Jarusia miałaby już procesy o zniesławienie.
-

-
przez kolend » 18 wrz 2013, o 21:39
Holba i Nacuerewicz wiedzą, ale nie powiedzą, dowodów i źródeł nie zdradzą!
nie karmcie trolla...
-

-
przez Holba » 18 wrz 2013, o 22:44
jakies rozdwojenie jazni macie. przeciez ja nie pisza o zadnym zamachu, wychodzi na to ze nie jestescie lepsi od macierewicza

Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie
-
-
przez Holba » 18 wrz 2013, o 22:54
kolend, jedyna co wiem to ze samolot mial status lotu wojskowego, nie cywilnego, ze Tusk oddal sledztwo ruskim bezpodstawnie, ze nie ma do dzisiaj czarnych skrzynek, nie ma wraku, ze ruscy graja sobie jak chca i kiedy chca z tuskowymi wasalami...
oraz za ta sama gw: ze blasik byl pijany, doszlo do klotni przed odlotem i ktos tam mial kogos zabic jak nie wyladuja.... aha i jeszcze do ustalenia pozostaje na czyje zadanie samolot musial ladowac.... no i ten seryjny samobojca.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie
-
-
przez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 18 wrz 2013, o 23:25
Objaśniacie podstawowe zasady logiki i prawa facetowi, który nie potrafi przeczytać / napisać poprawnie zdania pojedynczego?
Skąd ten optymizm?

-
przez Holba » 18 wrz 2013, o 23:29
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie
-
-
przez Holba » 18 wrz 2013, o 23:30
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Objaśniacie podstawowe zasady logiki i prawa facetowi, który nie potrafi przeczytać / napisać poprawnie zdania pojedynczego?
Skąd ten optymizm?

cykor
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie
-
-
przez kolend » 19 wrz 2013, o 07:38
poza tym Holba leciał do UK samolotem i dobrze się przyjrzał jak zachowują się skrzydła! no i na stadionach odpalał pirotechnikę, więc dziw bierze, że maciar go jeszcze na experta nie powołał!
-

-
przez Holba » 19 wrz 2013, o 08:26
zapomniales o sklejaniu modeli...
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie
-
-
przez burmistrz » 19 wrz 2013, o 09:24
...i wachaniu kleju

Mila pani rzekla: nawet gdybym była przeoryszą Zakonu Papierowej Torby Na Łbie, to miałabym to w dupie
Niemila pani teskni za koniem

-

-
przez Jaaasiek » 19 wrz 2013, o 09:28
No przecież niedojebana.pl jako jedyna opiera się na pełnym raporcie prokuratury i jako jedyna jak zwykle mówi prawdę

Dzięki za rozrywkę od rana

Ale najlepsze są te obiektywne komentarze pod artykułem

Nie ma to jak sobie z rana humor poprawić xD
-

-
przez Holba » 19 wrz 2013, o 13:42
Burmistrz.
Wypraszam sobie, wszystko tylko nie narkoman

napisz amator Guinessa

Jasiek, to tylko moj domysl. Osoba ktora sklada zeznania dostaje kopie. Stad zapewne wiadomo co powiedzieli w prokuraturze. Ci ludzie musza sie jakis bronic przed rzetelnym dziennikarstwie by gw.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie
-
-
przez pavulon » 19 wrz 2013, o 21:52
Tyle o ekspertach

Eeee kaseta, kaseta, kaseta,kaseta ha ha TDK!
-

-
-
Powrót do FORUM