taataah napisał(a):elo
2 koncerty w opolskiem togeder w 1 watku coby nie zasmiecac - wiem wiem wiekszosc dolaczy do wydazenia na popularnym portalu spolecznosciowym ale moze ktos sie wybiera na te koncerciszcza i potrzebuje odwozu-dowozu z okolic moich:P
pozdr
taataah napisał(a):nie byłem
bulleta prosze o recenzje:)
taataah napisał(a):nie byłem
bulleta prosze o recenzje:)
Buli napisał(a):Pisalim z nim wczoraj.Zapowiedział,że jak tylko znajdzie wolną chwilę-wrzuci setlistę na tutejsze forum.
Bullet napisał(a):
No, to tyle. Pozdro i do następnego! Wybiera się ktoś na ten Ozimek?
Bullet napisał(a):[...]
- nienapotkanego shreka oraz Kasi (sorry, ale na ten dłuższy moment byłem trochę zajęty).
Bullet napisał(a):[...]
Wybiera się ktoś na ten Ozimek?
Bullet napisał(a):Wybiera się ktoś na ten Ozimek?
bodzioooo napisał(a):Ehh.
Kolejne dobre koncercicho przeszło :-/
Trudno może i jeszcze uda się gdzieś przyjechać ,a jak nie to raczej tylko Londek pozistaje we Wrześniu...
kazimierzyk napisał(a):bodzioooo napisał(a):Ehh.
Trudno może i jeszcze uda się gdzieś przyjechać ,a jak nie to raczej tylko Londek pozistaje we Wrześniu...
Jak będziesz gdzieś się wybierał to piszpozdro
Bullet napisał(a):kazimierzyk napisał(a):bodzioooo napisał(a):Ehh.
Jak będziesz gdzieś się wybierał to piszpozdro
Damian, widzę, że jesteś bardzo aktywny w tym wątku. Liczę, że zaszczycisz nas swoją obecnością w Ozimku wraz z drugą połówką![]()
Bodek, nie pitol tylko ruszaj dupę na Kęty. Zapewne będzie moc i może Zygmunt Chajzer![]()
Pozdro!
P.S.: O, widzę, że zmieniłeś też sygnaturę. Jak miło!
lothian napisał(a):wrzuci ktoś info z koncertu z Ozimka (setlista mile widziana)
Buli napisał(a):lothian napisał(a):wrzuci ktoś info z koncertu z Ozimka (setlista mile widziana)
Bullet zapewne wrzuci.Z tym,ze trza dłuższą lub krótszą chwilę poczekać.Bylim z nim oraz ze slawem na owej sztuce.Dobry koncert.
slaw napisał(a):Ozimek - 21.06 - mniej więcej tak to było:
Generał Ferreira
Chodź z nami
Czarne słońca
Piloci
Knajpa morderców
Inżynierowie z Petrobudowy
Wioślarze
bisy
Dolina
Dyplomata
bodzioooo napisał(a):Bulo zdawaj relację!
Niech mi gul poskacze
Bullet napisał(a):Zaczynasz się łamać? Dobry znak. I nie sam?! A kogo bierzesz, kolegę?
Pozdro
Bullet napisał(a):To trza by się było jeszcze skonsultować z kamierzykami - bo w końcu w kupie na pewno byłoby nam raźniej. Damianie, Kasiu - reflektujecie, wpadniecie? Może nawet i sam Robert Sowa się stawi na imprezę zanim go zamkną...
Nocleg? Chłopie, tu trza się przedostać do BB, a potem to się już bawimy dalej...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości