bodzioooo napisał(a):Bendziem
Carlos jedziesz też?
a Ty Bullo?
ktoś jeszcze?
Carlos napisał(a):bodzioooo napisał(a):Bendziem
Carlos jedziesz też?
a Ty Bullo?
ktoś jeszcze?
Wstępnie miałem zaliczyć Kraków i Częstochowę.
Pisałbyś się na taką 30ą trasę :
26/10/2012 Kraków
27/10/2012 Łódź
28/10/2012 Częstochowa
bodzioooo napisał(a):Carlos napisał(a):bodzioooo napisał(a):Bendziem
Carlos jedziesz też?
a Ty Bullo?
ktoś jeszcze?
Wstępnie miałem zaliczyć Kraków i Częstochowę.
Pisałbyś się na taką 30ą trasę :
26/10/2012 Kraków
27/10/2012 Łódź
28/10/2012 Częstochowa
Ależ kurde ja tak właśnie zamierzam jechać!
Więc świetnie że Ty też
Jeszce jakieś noclegi trza ogarnąć w Kraku i Często,bo po Łodzi to ja raczej w pociąg i do domu.
Jak coś to dzwoń do mnie , ew. Pisz na fejsie.
Będziem w kontakcie.
Pozdro!
agt napisał(a):że weekend, wspaniale. ceny natomiast zatrważająco wysokie... no ale jak to, na kulcie by mnie nie było? do zobaczenia!
grabson napisał(a):Fajnie jakby poleciała setlista z Jarocina
bodzioooo napisał(a):kto zna jakiś w miarę tani nocleg w Łodzi w miarę blisko deko?
bongo napisał(a):Jaaasiek napisał(a):wrócił!! bo po pierwszych paru postach coś zbyt słodki ten bongo mi się wydawał i myślałem, że znowu podszywka
Nigdy więcej nie dostanę bana.
Jedras napisał(a):Klub jest raczej duzy (jak na lodzkie warunki),po koncercie pod szatnia tlok,kible male z duzymi kolejkami.Akustyka jak dla mnie okej.Co do parkingu to jest pod samym klubem,z miejscem na auto nie powinno byc problemu.
slaw napisał(a):grabson napisał(a):Fajnie jakby poleciała setlista z Jarocina
No raczej, tyle, że z 1993 roku.
fajfuzz napisał(a):bodzioooo napisał(a):kto zna jakiś w miarę tani nocleg w Łodzi w miarę blisko deko?
Ja znam, u mnie w mieszkaniu, jeśli tylko będę w Łodzi. Za wcześnie żeby mówić na 100%, ale raczej będę
bongo napisał(a):Jaaasiek napisał(a):wrócił!! bo po pierwszych paru postach coś zbyt słodki ten bongo mi się wydawał i myślałem, że znowu podszywka
Nigdy więcej nie dostanę bana.
Bullet napisał(a):Kurde, dałoby radę? W końcu bym Cię odwiedził, Szymuś...
fajfuzz napisał(a):bodzioooo napisał(a):kto zna jakiś w miarę tani nocleg w Łodzi w miarę blisko deko?
Ja znam, u mnie w mieszkaniu, jeśli tylko będę w Łodzi. Za wcześnie żeby mówić na 100%, ale raczej będę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości