onyx napisał(a):To jest to,że ciągle potrafią zaskoczyć
artek napisał(a):Fajnie, że dużo koncertów przed trasą pomarańczową.
Matylda napisał(a):Dziś/Wczoraj Warszawa/Wilanów
krótko, te piękne chwile na koncercie mijają zbyt szybko i gdy nie ma Ziemii obiecanej to słowa "to wszystko na dzisiaj" zaskakuuj.
Koncert z bisami prawie 2h.
Ibył jan na).
onyx napisał(a):Prawie dwie godziny z bisami to i tak długo.Kult od lat gra długie koncerty.
Matylda napisał(a):Matylda napisał(a):Dziś/Wczoraj Warszawa/Wilanów
krótko, te piękne chwile na koncercie mijają zbyt szybko i gdy nie ma Ziemii obiecanej to słowa "to wszystko na dzisiaj" zaskakuuj.
Koncert z bisami prawie 2h.
Ibył jan na).
Teraz widzę ile tu błędów narobiłam... i na końcu czegoś nie wykasowałam... wybaczcie, ale to przez późną godzinę i moje zmęczenie, a chciałam się z Wami podzielić wrażeniami.
michall_84 napisał(a):Wie ktoś czy może będą jakieś dodatkowe wejściówki na niedzielny koncert w Warszawie ?. Matylda gorąca prośba do Ciebie, gdybyś nie wykorzystała swojej (pisałaś że pobrałaś) to czy mogłabyś odstąpić ? Jestem z Białegostoku i nie chce jechać w niedzielę do Warszawy nie mając gwarancji czy wejde na koncert.
michall_84 napisał(a):Wie ktoś czy może będą jakieś dodatkowe wejściówki na niedzielny koncert w Warszawie ?. Matylda gorąca prośba do Ciebie, gdybyś nie wykorzystała swojej (pisałaś że pobrałaś) to czy mogłabyś odstąpić ? Jestem z Białegostoku i nie chce jechać w niedzielę do Warszawy nie mając gwarancji czy wejde na koncert.
Matylda napisał(a):Piękny koncert był wczoraj na warszawskim Wawrze. Trochę w deszczu, ale dzięki temu koncert był wyjątkowy i pozostanie w pamięci.
Matylda napisał(a): Najwyższa pora zakupić bilet jak wrócę do domku.
onyx napisał(a):Też czekam na listopadową Warszawę z niecierpliwością.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości