Marcowy napisał(a):Mazurek rozmawia z Kazikiem w RFM - http://www.rmf24.pl/filmy/news-kazik-st ... Id,2483993.
Tendencyjnie wybrane cytaty:
- Ja nie czuję teraz, żeby moja wolność była w jakiś sposób zagrożona.
- (...)może to dosyć egoistyczne i merkantylnie zabrzmi, nawet ostatnio się dowiedziałem, że podniesiono mi i innym artystom kwotę wolną od... (...) To jest mocno odczuwalne w kieszeni.
- (...) ostatnio przeczytałem w jeden dzień książkę, zresztą dziennikarki Gazety Wyborczej pt. "Polska odwraca oczy", gdzie jest jednoznaczne określenie, że te sądy były jednak nie za fajne za jeszcze niedawnych lat. Skąd nagle taki pęd i taka ogromna chęć bronienia tej zmurszałej struktury w ogóle i tak dalej. Ja tylko pytam.
Trochu przerażające...
donkey napisał(a):Marcowy napisał(a):Mazurek rozmawia z Kazikiem w RFM - http://www.rmf24.pl/filmy/news-kazik-st ... Id,2483993.
- (...)może to dosyć egoistyczne i merkantylnie zabrzmi, nawet ostatnio się dowiedziałem, że podniesiono mi i innym artystom kwotę wolną od... (...) To jest mocno odczuwalne w kieszeni.
- (...) ostatnio przeczytałem w jeden dzień książkę, zresztą dziennikarki Gazety Wyborczej pt. "Polska odwraca oczy", gdzie jest jednoznaczne określenie, że te sądy były jednak nie za fajne za jeszcze niedawnych lat. Skąd nagle taki pęd i taka ogromna chęć bronienia tej zmurszałej struktury w ogóle i tak dalej. Ja tylko pytam.
Trochu przerażające...
Kurwski powinien swojego kolegę Kazika zatrudnić w TVP za 50 000 złotych na rękę miesięcznie.
P. S. Na razie też się nie czuję zagrożony. Tylko jak można być tak naiwnym by wierzyć, że ta reforma ma coś więcej na celu niż całkowita kontrola Wymiaru Sprawiedliwości przez socjopatów z PiSu (czytaj obsadzenie wszystkich najważniejszych stanowisk swoimi). Poza tym jak kiedyś PiS przegra, kolejna władza będzie miała te same narzędzia, a ta formacja która pokona kiedyś PiS będzie zapewne dość ekstremalna. Kaziku-- ...produkują wódkę abyś sam nie mógł myśleć...
Marcowy napisał(a):Mazurek rozmawia z Kazikiem w RFM - http://www.rmf24.pl/filmy/news-kazik-st ... Id,2483993.
Trochu przerażające...
Krzysieq napisał(a):
Kazimierz Staszewski - Jan Pietrzak polskiego rocka.
Kriz napisał(a):Fakt, sądy źle działały, ale wprowadzane zmiany (1) niczego nie ulepszą (2) uczynią je instytucjami slużalczymi wobec władzy.
Artek Miszcz napisał(a):I znów cisną biednego Kazelota, tym razem sam pan były wicepremier i minister finansów, że aż musieli o tym wspomnieć w "Wiadomościach" :p
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości