elpustki napisał(a):Jeśli ktoś zainteresowan, to wystawiłem na Allegrze koszulki Z Tras Pomarańczowych, lata 2005-2009 (w tym jedna z autografem). Różne rozmiary.
Ja szukam koszulki z Trasy Pomarańczowej, aktualne jeszcze?
elpustki napisał(a):Jeśli ktoś zainteresowan, to wystawiłem na Allegrze koszulki Z Tras Pomarańczowych, lata 2005-2009 (w tym jedna z autografem). Różne rozmiary.
BooneB napisał(a):Panowie zapewne w tym wątku znajdę najwięcej koneserów więc uprzejmie zapytuje:
kupiona przeze mnie cd kazik na żywo, ale w studio KNŻ-etu ma wypalony nr MEG 2399 SP CD 14-94 z dopiskiem MEGAUS. Czy to pierwsze wydanie tej płyty ? Jeśli nie to co to za twór ?
W razie czego proszę o pirv.
BooneB napisał(a):Panowie zapewne w tym wątku znajdę najwięcej koneserów więc uprzejmie zapytuje:
kupiona przeze mnie cd kazik na żywo, ale w studio KNŻ-etu ma wypalony nr MEG 2399 SP CD 14-94 z dopiskiem MEGAUS. Czy to pierwsze wydanie tej płyty ? Jeśli nie to co to za twór ?
Chętnie zakupiłbym pierwsze wydania KNŻ:
- I Am on the Top (singiel promo);
- Las Maquinas de la Muerte (maxisingiel) ;
- Plamy na słońcu (singiel promo);
- Spalam się (singiel promo);
- W południe (maxisingiel).
W razie czego proszę o pirv.
BooneB napisał(a):da się ustalić z którego roku? ta strona, którą podał Krzysieq nie daje możliwości obejrzenia tych numerów ... przynajmniej tak mi się wydaje.
kroy napisał(a):Jeśli ktoś by miał 2 bilety do sprzedania na Męskie Granie Kraków lub Katowice w cenie normalnej (czyli tej co na bilecie) + flaszka za pomoc to będę wdzięczny za informację i pomoc.
Plan był żeby jechać do Żywca ale nie da rady a biletów na reszte koncertów już nie ma
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 116 gości