SafeMan napisał(a):Mi też się bardzo podoba, w końcu SP nakręciło porządny teledysk I wykonanie utworu cudne, czekam na płytę
artek napisał(a):SafeMan napisał(a):Mi też się bardzo podoba, w końcu SP nakręciło porządny teledysk I wykonanie utworu cudne, czekam na płytę
to nie SP
MacB napisał(a):Najlepszy klip w historii Kazika. Kwartecie! Dzięki!
babeo napisał(a):Czy na zapowiadanej płycie będą nowe utwory czy odgrzewane kotleciki?
Bullet napisał(a):Teledysk zajebisty, ale tak szczerze powiedziawszy nie chciało mi się wierzyć, że mogłoby być inaczej patrząc na zdjęcia z planu oraz na ekipę, która była odpowiedzialna za jego pomysł i koncepcję . Jedyne tylko czego mi brakowało to jakiegoś finałowego spotkania a'la W samo południe jeden na jeden, gdzie szeryf Kazik w sposób nieudolny strzela do wyzwanego na pojedynek oraz członków "Bandy zbirów", którzy czają się, np. na dachach budynków czy za ich ścianami, ale finalnie wygrywa starcie bo jego przeciwnicy dostają rykoszetami. Z kolei zaś sam szeryf Kazik, w ramach nagrody, chleję na umór whisky w barze i tym miłym akcentem mógłby zakończyć się teledysk. Ale to tylko mój luźny pomysł, ja tam się nie znam...
Pozdro.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 130 gości