Jedras napisał(a):53. Krutkie kazanie na temat jazdy na maxa (było grane rok temu na pomarańczowej) bo tego chyba na żywo nie słyszałem;)
madamimadamk napisał(a): albo dowiedzieć się co mówi sampel z mojej twierdzy co jest moim domem (pani wyciera sobie zad polakami (w buzię? w górę? w dziurę?)
Neghe napisał(a):Słyszałem Tłuszczę na żywo, kiedy to było? Hm, chyba 2005. Na żywo była zajefajna i posiadała dużego powera Także fajnie byłoby ją ponownie usłyszeć.
A tak -off the record- to był taki bananowy kawałek, Klejnot Azji, z porządnym tekstem. Generalnie wpadł mi w ucho od razu i ciągle liczę że go uwiecznią kiedyś na jakiejś płycie (albo przynajmniej wykonają na koncercie) :>
Łukasz_eM napisał(a):A nie czasem:
"...pani wyciera sobie nami Polakami buzię..."
Łukasz_eM napisał(a):A nie czasem:
"...pani wyciera sobie nami Polakami buzię..."
canalos napisał(a):I cóż, widzę , że zapał szybko się ulotnił, wątek umarł a nas czeka kolejna taka sama trasa jak co roku. Czy są wśród forumowiczów tacy, którzy mogą jakoś dotrzeć z apelem do zespołu? Kazik forum nie czyta więc trzeba chyba jakoś bezpośrednio skierować do niego tę prośbę, petycję czy jak to nazwać. Może na maila jak ktoś zna? Albo chociaż przez pewu. Powalczmy może się coś uda ugrać
madamimadamk napisał(a):canalos napisał(a):I cóż, widzę , że zapał szybko się ulotnił, wątek umarł a nas czeka kolejna taka sama trasa jak co roku. Czy są wśród forumowiczów tacy, którzy mogą jakoś dotrzeć z apelem do zespołu? Kazik forum nie czyta więc trzeba chyba jakoś bezpośrednio skierować do niego tę prośbę, petycję czy jak to nazwać. Może na maila jak ktoś zna? Albo chociaż przez pewu. Powalczmy może się coś uda ugrać
a to nie przypadkiem pan wirek ustala setlisty?
madamimadamk napisał(a):canalos napisał(a):I cóż, widzę , że zapał szybko się ulotnił, wątek umarł a nas czeka kolejna taka sama trasa jak co roku. Czy są wśród forumowiczów tacy, którzy mogą jakoś dotrzeć z apelem do zespołu? Kazik forum nie czyta więc trzeba chyba jakoś bezpośrednio skierować do niego tę prośbę, petycję czy jak to nazwać. Może na maila jak ktoś zna? Albo chociaż przez pewu. Powalczmy może się coś uda ugrać
a to nie przypadkiem pan wirek ustala setlisty?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], qentin34 i 41 gości